Η φιλοσοφία μας

  • Ο χώρος μας δημιουργήθηκε με πολύ όρεξη, αστείρευτη και αληθινή αγάπη για τη δουλειά μας με σκοπό να αγκαλιάζει μικρούς και μεγάλους. Έχουμε επιλέξει να εργαζόμαστε και να συνεργαζόμαστε κάτω από μία πραγματικά ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα καθώς θεωρούμε ότι η ανθρώπινη σχέση και επαφή έχουν το σπουδαιότερο ρόλο στη θεραπευτική διαδικασία. Μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όποιον μας επισκέπτεται, φεύγοντας να νιώθει άνετα και εμπιστοσύνη.  Με αποκλειστικό γνώμονα την προσπάθειά μας για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες…
  • Προσεγγίζουμε κάθε περίπτωση με απόλυτη διεπιστημονικότητα ώστε να διερευνηθούν οι εκάστοτε ανάγκες-θεραπευτικές και μη- και στη συνέχεια να διαμορφωθεί ένα ολοκληρωμένο και εντελώς εξατομικευμένο πρόγραμμα παρέμβασης
  • Συνδυάζουμε τη θεραπευτική μας δουλειά με στενή και συστηματική συνεργασία μεταξύ της οικογένειας του παιδιού/εφήβου, του σχολικού του πλαισίου, των εξωσχολικών του δασκάλων, άλλων γιατρών που το παρακολουθούν και γενικότερα με οποιονδήποτε συμμετέχει στη διαπαιδαγώγησή του.
  • Πραγματοποιούμε 60λεπτες συνεδρίες γιατί κρίνουμε πως το παιδί χρειάζεται το χρόνο του, τόσο στην αρχή για να προσαρμόζεται, όσο και στο τέλος της συνεδρίας για να αποφορτίζεται κι έτσι να υπάρχει ομαλότητα δίχως βιασύνη στην όλη διαδικασία.
  • Ανάλογα με το θεραπευτικό πρόγραμμα, δίνουμε επιπλέον υλικό για εξάσκηση στο σπίτι με πλήρη καθοδήγηση των γονέων για το πώς θα το προσεγγίσουν, προσαρμοσμένο πάντα στην ήδη βεβαρημένη καθημερινότητα μικρών και μεγάλων.

Γιατί-να-μας-επισκεφτείτε

To Top