Ποιοι Είμαστε ;

  • Το Κέντρο Ειδικής Διαπαιδαγώγησης δημιουργήθηκε με σκοπό την αξιολόγηση και την αποτελεσματική παρέμβαση στον τομέα της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων. Ο χώρος μας στελεχώνεται από μία εξειδικευμένη και καταρτισμένη διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών-θεραπευτών προερχόμενοι από διάφορες ειδικότητες όπως η λογοθεραπεία, η ειδική αγωγή, η εργοθεραπεία, η παιδοψυχολογία, η δραματοθεραπεία-παιγνιοθεραπεία και η συμβουλευτική.

  • Καθένας από αυτούς είναι απόφοιτος από αναγνωρισμένα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η κατάρτιση όλων των θεραπευτών εμπλουτίζεται διαρκώς με τη συμμετοχή τους σε συνέδρια, σεμινάρια και ανάλογες επαγγελματικές εκπαιδεύσεις στον ελληνικό αλλά και διεθνή χώρο.

  • Επιστημονική υπεύθυνος του χώρου είναι η Νάνσυ Συντηλή, ειδική παιδαγωγός, απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφικής Παιδαγωγικής Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Ψυχολογία και με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Ειδικεύεται στις Ειδικές Μαθησιακές Διαταραχές κι έχει υπάρξει εισηγήτρια σε συνέδρια, ομιλίες, σεμινάρια και ημερίδες ιδιωτικών και δημόσιων φορέων.
  • Οπλισμένοι με την επιστημονική γνώση, τη θετική διάθεση και την αληθινή αγάπη προς τον άνθρωπο μοναδικός μας στόχος είναι η άρτια επιστημονική προσέγγιση και η αποτελεσματική παρέμβαση-αποκατάσταση των εξατομικευμένων αναγκών του κάθε παιδιού, εφήβου και ενήλικα που μας εμπιστεύεται.

gnoristemasicon111111-300x291

To Top